tiistai 30. tammikuuta 2018

Pöytäkoristeiden suunnittelua, osa 2Otin oikein urakan edellisen pöytäkoristelupostauksen jälkeen, ja luonnostelin paperille, miltä pöytäkattaus haaveissani näyttäisi.

Kokeilin laittaa kuvaan vähän erilaisia vaihtoehtoja, ja päädyin turkoosiin kaitaliinaan, ja vaalean hiekan sävyisiin lautasliinoihin. Turkoosi kaitaliina tuo hyvän kontrastin hiekkamaljoille, joiden sisällä on turkoosi kynttilä. Paikkakorttien virkaa toimittavat näillä näkymin kivet, joihin maalataan kunkin vieraan nimi. 

Löysin jo netin syövereistä ihania, valmiiksi värjättyjä sinisiä kukkamaljakoita! Joonaksen bestman T haki ne suojiinsa viime viikolla. En malta odottaa, että näen ne! Turkoosit kynttilät löytyivät myös, ja edullista, turkoosia kaitaliinaa löytyy bongasin jo verkkokaupasta. Enää puuttuvat hiekkamaljat, sekä itse hiekka ja kivet...Muita hienoja uutisia, joista voi laittaa raksin seinään: rakkaudella tehdyistä kutsuistamme suurin osa on jo lähtenyt maailmalle! Ja ensimmäiset vieraamme ovat jo vastanneet myöntyvästi. Huikeaa!
Myös parisuhteemme Joonaksen kanssa voi loistavasti, sillä muutimme viime viikonloppuna aika napakalla muuttokokoonpanolla uuteen asuntoon. Kuntosaliharrastus on näköjään kannattanut, sillä kannoimme kahdestaan kaikki kotimme isot (ja painavat!) huonekalut pari rappuväliä alas ja samanverran ylöspäin. 

Pienestä taisteluväsymyksestä huolimatta tavarat on samojen seinien sisällä, ja elämä on ihanaa. Eilen kävimme ostoksilla, ja joimme viralliset muuttokahvit kakkupalojen kera. 
Uuden, isomman kodin paras puoli on, että sinne voi nyt alkaa vapaasti hamstrata häärompetta. Jää nähtäväksi... Pyrin pysymään pienen budjetin hääsuunnitelmassa. Yritän lähiaikoina saada sulhon lunastamaan lupauksensa blogipostauksesta, joka käsittelee juuri saapunutta hääkakun koristetta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko sinulla omia kokemuksia aiheesta? Linkkaa oma blogisi tai kerro oma vinkkisi minulle ja muille lukijoille! Palaute blogin sisällöstä on hyvin tervetullutta.