tiistai 16. tammikuuta 2018

Meriteemaan virittäytyminen

Hei!

Aivan pakko hehkuttaa tännekin. Eilen illalla varasimme kaasoni H:n kanssa lennot ja hotellin Rodokselle Falirakin kaupunkiin! Ja aivan uskomattoman halvalla viikoksi! Olen käynyt kunnon rantalomalla vain kerran aiemmin vuosi sitten ihanalla Korfun saarella, pienessä Agios Stefanosin kylässä. Olemme lisäksi suunnitelleet pitkään, että lähtisimme yhdessä kunnon reissuun. Alunperin lyhyempikin matka olisi riittänyt, mutta kun edullisesti sai, niin ehdottomasti!

Matkasivustojen mukaan Falirakissa on Rodoksen parhaat rannat. Ja niitä on kuulemma paljon. Hyvältä kuulostaa!
Lähtö on huhtikuun loppupuolella, joten saamme täydellisen startin kesään. Fysioterapian harjoitteluni on myös juuri ehtinyt loppua ennen matkaan lähtöä. Lisäksi saan entistä enemmän motivaatiota morsiusdieettiäni varten.

Mahtavaa päästä rakastamani meren äärelle fiilistelemään! Meillä on monta seikkailua edessä ihanan kaasoni kanssa.

Onneksi Joonakselle ja mulle on tulossa yhteinen pitkänpitkä häämatka. Sen kohtalo on tällä hetkellä sellainen, että lähdemme luultavasti vasta keväällä 2019 rakkaalla Volvollamme liikenteeseen. Loppukesästä häiden jälkeen Euroopassa on tuhottoman kuuma, eikä se ole meille kummallekaan pala kakkua. Ehdimme myös säästää enemmän matkabudjettia varten, ja nauttia Suomen karvaansuloisesta kesästä lomaillen vastavihittynä parina. Lisäksi on mukavaa, kun on jotain uutta kivaa suunniteltavaa tulevaisuudelle.

Kun pääsen koulusta kesälomille vuoden kuluttua, niin luultavasti starttaamme oitis Volvon kohti Eurooppaa. Kierrämmekin sitten varmaankin ainakin kolmen viikon ajan mielenkiintoisimpia paikkoja läpi, ja mahdollisuuksien ja tilin saldon mukaan vaikka koko kesäkuun! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko sinulla omia kokemuksia aiheesta? Linkkaa oma blogisi tai kerro oma vinkkisi minulle ja muille lukijoille! Palaute blogin sisällöstä on hyvin tervetullutta.