tiistai 8. elokuuta 2017

Alle vuosi häihin!

En kestä! Heinäkuun 21.7. juhlimme kahdestaan vuoden päässä häämöttäviä häitä. Ja kyllä, jouduimme siirtämään hääpäivää alkuperäisestä, joka oli 28. heinäkuuta. Joonaksen ystävä menee vuorostaan naimisiin meidän jälkeemme, ja haluamme ehtiä tehdä häämatkan rennolla aikataululla kiirehtimättä.

Viime reissupostauksesta on jo useampi kuukausi. Tässä välissä olemme ehtineet (olen ehtinyt) jo...

1. Etsiä ja ostaa unelmieni prinsessahäämekon!Olen todella tyytyväinen ja ihan rakastunut löytööni. Unelmieni puvun löysin Facebookin Hääkirppis-ryhmästä. Bongasin mekon keskustelusta, jossa mekkoa tarjottiin toiselle ostajaehdokkaalle. Lähdin rohkeasti jonon jatkoksi. Mekon mitat täsmäsivät, hintaa sain tingittyä ilman sovitusta 245:en euroon, ja parin viikon kuluttua sain sovittaa tätä ihanuutta ja todeta, että tämä se on! The Dress! Joskus käy todellinen mäihä.


2. Suunnitella hääpäivän alustavan aikataulun.

Tästä pitää tosin vakavasti keskustella kaasojeni kanssa. Joko kerroin, että minulla on kolme ihanaa ykköstukihenkilöä?

Klo 12 Vihkikuvaus
Klo 15 Leppävirran kirkossa vihkiminen
Klo 16 hääbileet alkaa Mansikkaharjulla: Tervetuliaismalja ja ohjelmainfo
Klo 16:30 Ruoka - Puheet ym., vieraiden valokuvaaminen?
Klo 18:30 Kakku
Ohjelmaa, häävalssi, leikkejä? Näistä pitää myös keskustella kaasojen kanssa!
Klo 22 virallinen osuus päättyy, rantasauna laitetaan lämpeämään!

3. Ja yhdessä olemme suunnitelleet innolla häämatkaamme!

Aiomme ainakin näillä näkymin lähteä  kolmen viikon roadtripille Länsi-Eurooppaan omalla autollamme. Suunnitelmana on ajaa ainakin Saksan, Ranskan, Italian ja Itävallan rajojen sisällä, mutta nähtäväksi jää, minne muualle ehdimme. Emme halua suunnitella reissua liikaa (se on minulle aika iso haaste), vaan lähteä seikkailuun yhdessä. Budjettiimme on varattu matkaa varten 1500 e, mutta luultavasti yöpaikkojen ja ruokailujen takia on syytä varata enemmän rahaa mukaan. Yritämme reissata mahdollisimman edullisesti, ja pysähtyä aina tutkimaan ympäristöä, kun tekee mieli. Välillä on vaikea sanoa, odotanko enemmän hääpäivää vai unelmiemme reissua isännän kanssa. Häämatkan suunnitelmista  ja valmistautumisesta kerron varmasti lähempänä lisää. Haluaisin pitää myös matkapäiväkirjaa elämäni reissusta elämäni miehen kanssa.


4. Myös hääbudjetti kokonaisuudessaan häämatkoineen ja sormuksineen on tehty alustavasti valmiiksi. Tästä kirjoitan tarkemmin lisää lähipäivinä!

Ja mitä pitäisi vielä tehdä tässä lähikuukausina...

  • Varata meikki ja kampaaja hääpäiväksi (!)
  • Alkaa etsiä sormuksia meille kummallekin.
  • Pitää kaasokokous, ja jakaa samalla vastuualueita ja puuhasteltavaa myös bestmaneille... :DPalataan asiaan mahdollisimman pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko sinulla omia kokemuksia aiheesta? Linkkaa oma blogisi tai kerro oma vinkkisi minulle ja muille lukijoille! Palaute blogin sisällöstä on hyvin tervetullutta.