tiistai 30. toukokuuta 2017

Matkalla

Tämä hymy ei lähde kasvoilta. Ulkoasukin sai inspiraatiota matkastamme Korfun saarelle.

Lomalla on ihanaa...

...tuntea hiekanhyvät varpaiden välissä....katsoa yhdessä auringonlaskua....kävellä käsi kädessä rannalla.
...katsoa toista ja miettiä, miten uskomaton hän on.


Meillä on aivan ihana loma takana Korfulla, Kreikan saarella. Mieletöntä. Appivanhemmat ja Joonaksen pikkusisko olivat mukana, ja tutustuin heihin entistä paremmin. Oli mahtavaa tutustua ihmemaailmaan sekä porukassa että kaksistaan.

Loma meni meren rannalla makoillessa, uimassa, rentoilemassa, tutkimassa ja hieman myös hikeä pintaan ottamassa juoksun ja kehonpainoharjoitteiden muodossa. Väriä tuli pintaan, ja hymy jäi ehkä pysyväksi kasvoille. 

Suunnittelimme, että olisimme ottaneet hääkutsuihin kuvia saarella, mutta kuvaajamme mielenkiinto lopahti projektiin. Eipä se mitään, kun saimme otettua ajastimella kuvia. Vaikka otin Canon EOS 550 -kameran mukaan, hauskimmat ja ihanimmat kuvat taisivat kuitenkin tulla otettua puhelimella. Haaveilen, että jos teettäisin parhaimmista kuvista paperikuvat, ja tekisin niistä rennon kollaasin pikkuiseen eteiseemme.


Häihin on tästä päivästä vuosi ja kaksi kuukautta aikaa, mikä tuntuu todella mahan pohjaa kutkuttavalta. Tämän hetken tilanne on se, että minun ja Joonaksen ensimmäinen vuosipäivä vasta lähestyy, mutta mikään ei ole koskaan tuntunut näin hyvältä ollakseen totta. Jos se oikea on mahdollista joskus kohdata, minä olen sen löytänyt.Juhlapaikka on varattu pitopalveluineen, ja kirkko on alustavasti varattu. Kesällä jatkan opintojani, mikä tarkoittaa, että minulla on aikaa sekä kulkea mukana Joonaksen töissä, että etsiskellä täydellistä häämekkoa.

Päivän kysymys: Milloin on hyvä päivä lähettää hääkutsut? Puoli vuotta etukäteen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko sinulla omia kokemuksia aiheesta? Linkkaa oma blogisi tai kerro oma vinkkisi minulle ja muille lukijoille! Palaute blogin sisällöstä on hyvin tervetullutta.