keskiviikko 23. elokuuta 2017

Haaveilua unelmien vihkisormuksesta

Hei taas!

Elämme jännittäviä aikoja. Pitkään haaveiltu ja suunniteltu kaasomeeting on huomenna! Ja jo tänään hyvä ystäväni, yksi kaasoista, saapuu hipistelemään ja hihkumaan kanssani hääsuunnittelun autuutta.

Tässä parin viime päivän aikana Joonas on myös herännyt hääsuunnittelun hurmokseen, ja olemme ihastelleet ja pohtineet erilaisia sormusvaihtoehtoja. Alunperin määrittelin budjettiin vihkisormuksillimme yhteensä 400 e (!!!), koska nehän ovat vain sormuksia? Nettisivuja ihastellessamme budjetti piti laittaa uusiksi (tuplata). Joonas ottaa itselleen valkokultaisen vihkisormuksen kultaisen kihlan vierelle. Sormuksen valitsemiseen ei mennyt murto-osaakaan minun pohdinta-ajastani...Itselläni on myöskin ihan samanlainen keltakultainen kihlasormus, kuin tulevalla aviomiehellänikin. Alunperin minä innostuin valkokultaisesta vihkisormuksesta, ja Joonaskin halusi kaksivärisen yhdistelmän. Hauskaa, kun sormuksissamme on yhdistäviä tekijöitä. 

Tahdon kuitenkin kunnon prinsessasormuksen, jossa on blingblingiä ja säihkettä! Kapea, valkokultainen timanttisormus, kiitos. Sormuksen timanttien kokoa ja määrää rajoittaa kuitenkin budjetin lisäksi elämisen tapani, jossa mennään eikä meinata. Tuleva vihkini tulee siis joutumaan kovaan käyttöön sormessani. Nyt olen pystynyt tekemään hyvin töitä sileän kihlasormukseni kanssa, ja onhan tuo päässyt mukaan niin tiskaushommiin, tallille ja jopa salillekin (jossa olen useimmiten ottanut sen kuitenkin pois). Vihkiä tulen kuitenkin suojelemaan entistä huolellisemmin, mutta aina elämässäni tapahtuvia minikatastrofeja ei voi ennakoida. Kaikkein paras voisi olla sormus, jossa timantit on upotettu sormukseen, eivätkä ne olisi ulkonevia. Mahdollisista elämäntapani rajoitteista huolimatta tämä sormus olisi suuri suosikkini. Yksi isompi timantti kruununa, ja kauniit timanttirivit molemmin puolin. Kyllä!


Tämä sormus on toinen ehdoton suosikkini. Hinta tosin hirvittää, vaikka summa jääkin alle tuhannen euron. Mutta mikä on tässä häähumuilussa tärkeintä? Panostus häämatkaan, kuten alunperin suunnittelimme, mahdollisimman monen läheisen kutsuminen vieraaksemme vai koko loppuelämän sormessa kiikkuva sormus?  

Tässä olisi edullisempi versio unelmieni sormuksesta, mutta ei se ole niin kiva, kuin tuo ylempi... Voi olla, että tässä mallissa timantit pysyvät paremmin turvassa, koska ovat syvemmälle upotetut.


Tai sitte otan ja repäisen, ja ensi kesänä sormeeni sujahtaa tällainen, ihanan sininen merisormus. Kivi on kyllä liian iso. Alla olevista ottaisin minkä vain... Ehkäpä minun pitää laajentaa etsintääni ulkomaisiin firmoihin.
Etsintä jatkuu vielä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko sinulla omia kokemuksia aiheesta? Linkkaa oma blogisi tai kerro oma vinkkisi minulle ja muille lukijoille! Palaute blogin sisällöstä on hyvin tervetullutta.