lauantai 1. huhtikuuta 2017

Tästä se lähtee taas

Eka postaus tärähtää nyt tulille. Olen joskus kirjoittanut useamman vuoden hevosistani kertovaa blogia, mutta tästä se näppäinten naputtelu taas lähtee.

Asun Kuopiossa. Löysin unelmieni miehen (iskin sen) ja rakastuin varovasti, mutta vahvasti. Ja täällä eletään vain kerran, joten kun asiat oikein napsahtavat paikoilleen, niin se on sitten mentävä. Rakkaus on maailman rajuin ja ihanin asia.

© Varpu Nieminen


Kosittu on ja kihlasormus on ollut sormessa syksystä 2016 saakka. Onnen määrä on huikea yhdessä ja erikseen, arjessa ja reissussa.

Mutta. Näin naisena hääkuume on suurensuuri, ja miehelläni on (onneksi) vain rajallinen häähössötyksen sietokyky, joka on kuitenkin hyvinkin korkea tilanteeseen nähden. Mutta onneksi tänne sitä tekstiä ja suunnitelmaa voisi iskeä sitten sopivalla tahdilla! Minä olen naputtanut kuumeisesti jo kolmen A4:n verran tekstiä ja suunnitelmaa valmiiksi, vaikka häihin on puolitoista vuotta.

Mutta tästä tämä lähtee! Tsempit kaikille morsiamille, sulhasille ja muille häistä haaveileville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko sinulla omia kokemuksia aiheesta? Linkkaa oma blogisi tai kerro oma vinkkisi minulle ja muille lukijoille! Palaute blogin sisällöstä on hyvin tervetullutta.