perjantai 3. elokuuta 2018

Vaimoelämää

Nyt ne ovat onneksi ohi! Koko häähärdellin jälkeen on luksusta jatkaa arkea aviomiehenä ja vaimona, ja nautiskella yhdessä ensituntumasta naimisissa oloon. Toistaiseksi sitä kuuluisaa häidenjälkeistä tyhjiötä ei ole tullut, kuten arvelinkin. Tosin häämatkalta kotiin saavuttuamme meillä molemmilla oli pari päivää hieman haikea fiilis. Prinsessa- ja prinssipäivämme oli ohitse, samoin kuin pieni, mutta sitäkin ihanampi luksushäämatkamme. 

Rouvana oleilua on kohta jo kaksi viikkoa takana. Sukunimen vaihtuminen ja tittelin muuttuminen naimattomattasta naimisissa olevaksi tuntuu hassulta. Elämä pyörii samaa rataa, mutta yksi iso pieni asia on perustavanlaatuisesti muuttunut. Vaimotittelistä muistuttavat lähinnä puolisoni lempeät hellittelysanat ja ihana, sinitimanttinen sormus sormessani. Myös tapaamani tuttavat ja työkaverit ovat onnitelleet, mikä on sekä hyvin mukavaa että hämmentävää.

Tällä hetkellä tunnen itseni hyvin levolliseksi ja onnelliseksi. On mielettömän ihanaa ajatella, että tuo valloittava ja lempeä mies vierelläni on virallisesti minun ja minä hänen. Loppuelämämme ajan.




Jätimme häämatkan ja arjen aherruksen alkamisen väliin viikonlopun verran huilailuaikaa kotona. Tämä oli hyvä idea, sillä hääviikonlopun jäljiltä kotimme oli aika sotkuinen, ja saimme rauhassa tehdä niinkin arkisia asioita kuin pyykinpesu ja imurointi! Aikaa jäi myös toisillemme ja yhteisiin ja omiin harrastuksiin. Ehdimme myös käydä edustamassa kotikaupungin yössä avioparina ensimmäistä kertaa!  

Aion jatkaa blogin kirjoittamista jatkossakin, kunhan töiltä ja syyskuussa jatkuvalta opiskelultani ehdin. Häitä on ollut ihana (vaikkakin ajoittain raastavaa) suunnitella, mutta melkein vielä nautinnollisempaa on muistella ja fiilistellä hääviikonlopun ja pikku häämatkan tunnelmia ja tapahtumia. 




Minua polttelee kirjoittaa ainakin valokuvauksesta, mielettömän ihanasta häämekostani, huomenlahjoista, hääbudjetin toteutumisesta, koristeluista, hääviikonlopun aikatauluista ja minihäämatkastamme. Blogini ei välttämättä tule näidenkään postauksien jälkeen sammumaan, sillä tiedossa on vielä isompi The häämatka-roadtrip tulevana keväänä. Suunnitteluprojektit eivät lopu kesken!

Morsiusdieetti loppui sinä päivänä, kun mekko sopi minulle täydellisesti. En kuitenkaan ole alkanut villisti syömään herkkuja, vaan jatkanut ja ylläpitänyt minulle sopivaa ruokailurytmiä ja ateriasisältöjä. Liikuntaa olen harrastanut lähes samaan malliin, kuin ennenkin häitä. Esimerkiksi kävimme yhdessä häämatkan aikana kaksi kertaa kuntosalilla... :D Yksi bestman ja varmaan joku muukin tuomitsi tämän jyrkästi, mutta hyväähän se tekee ja kuntosali on meidän yhteinen harrastus.

Palataan asiaan. Tässä vaiheessa saa esittää vapaasti häihin ja niiden järjestelyyn ja budjettiin liittyen kysymyksiä, joihin voin vastailla tulevissa postauksissa! Sana on vapaa! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko sinulla omia kokemuksia aiheesta? Linkkaa oma blogisi tai kerro oma vinkkisi minulle ja muille lukijoille! Palaute blogin sisällöstä on hyvin tervetullutta.