maanantai 2. heinäkuuta 2018

Tj 19 - Kukkakaupoilla!

19 päivää eli alle kolme viikkoa häihin! Nyt oikeasti alkaa jo jännittää. Päivän ihastuksen ja hehkutuksen aiheena on ollut visiitti kukkakauppa Cosmoksessa Kuopiossa. Jouduin/pääsin käymään kukkakaupassa omin nokkineni, sillä yhteistä aikaa Joonaksen kanssa on päiväseltään kovin vähäsen.

Tärkein juttu oli tietenkin morsiuskimppu, jonka suunnittelusta aloitimme. Aluksi tuntui tosi orvolta, kun en yhtään tiennyt, miten homma oikein etenee, mutta kaupan omistaja opasti minua lempeästi ja auttoi minua löytämään ne oikeat kukat kimppuuni. Haasteena oli teemaan sopivien värien löytyminen, joita ei siis käytännössä ole juurikaan saatavilla. Erilaisia  lilaan taittuvia sinisen värejä ja shampanjan sekä persikan värisiä kukkia oli sen sijaan hyvinkin paljon. 
Erilaisten vaihtoehtojen mallailun jälkeen yllä olevassa kuvassa näkyvät kukat tulevan kimppuuni. Noista tunnistan vain valkean neilikan ja persikan värisen ruusun. Toinen vaihtoehto oli shampanjan värinen ruusu, joka näkyy alemmassa kuvassa vertailussa. Mutta koska se oli niin kalpean värinen, päädyin hehkuvaan persikkaan. Minusta ruusun väri elävöittää ja vielä vahvistaa lilojen kukkien sinistä sävyä.
Tasapainoa ja rauhaa tuovat valkeat pienehköt neilikankukat. Haluaisin morsiuskimpustani rennon ja boheemin, joten siitä tulee pisaranmallinen ja väljähkö kimppu. Jännittävää.

Joonas ja bestmanit saavat rintaansa persikanvärisen ruusun, jonka kaverina on tuota lilaa harsokukan tapaista kukkaa ja joku lehti. Sulhanen saa kuulemma vähän isomman ja näyttävämmän kukkavieheen! Kaasot saavat ranteisiinsa isot lilat kukat (joista ei ole kuvaa), ja joiden kaveriksi tulee pientä valkeaa neilikkaa ja lilaa harsokukkaa.

Ja sitten kaikkein paras! Mukaan kaupan päälle saan kaksi ihanaa ja isoa persikanväristä ruusua hiuksiini koristeeksi. Aivan parasta! Olen pohdiskellut jotain kivaa  ja kaunista luontoon viittaavaa koristetta löysän nutturan juureen, mutta sellaista mieleistä ei ole löytynyt. Tein jopa testiversion luonnonkukkaseppeleestä, mutta en luota omiin kädentaitoihini ihan niin paljon. Mutta hiuskoristehomma hoitui nyt! Olen aivan haltioissani. Saan kauniita teemaan ja pukuni kanssa mätsääviä ruusuja hiuksiini!


Olen enemmän kuin tyytyväinen! Melkein aloin itkeä vollottomaan kukkakaupassa onnesta. Hääkukkien valitseminen on kyllä ihan oma elämyksensä hääsuunnittelussa. Sanoinko jo, että tämä täysin ulalla ollut morsian sai aivan erinomaista palvelua? Muuta mun ei sitten tarvitsekaan tehdä, paitsi hakea tai pyytää joku hakemaan kukat hääpäivänä. Kyllä hyvään kukkakauppaan kannattaa todella panostaa. Lämpimät suositukset sinulle, joka tarvitset kukkapalveluita Kuopiossa.

Sitten vain toivotaan, että Joonas on tyytyväinen.... Pakkohan sen on olla. :) Ainakin se sanoi, että voin mennä tarvittaessa myös yksinkin käymään kukkaostoksilla.

Ostin myös ihanaa kynsilakkaa ihan hääpäivää varten. Olen maailman huonoin ja laiskin kynsienlaittaja, mutta hääpäiväksi siskoni laittaa mulle ihanat kynnet tämän avulla! Sitten kunhan saan näitä työmuijan kynsiä hivutettua hieman pidemmiksi.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Sande! <3 Kukkien valitseminen hääimppuun oli myös ehkä yksi jännittävimmistä hetkistä häiden suunnittelussa vähään aikaan. Varsinkin, kun en ole mikään viherpeukalo.

      Poista

Onko sinulla omia kokemuksia aiheesta? Linkkaa oma blogisi tai kerro oma vinkkisi minulle ja muille lukijoille! Palaute blogin sisällöstä on hyvin tervetullutta.