perjantai 15. kesäkuuta 2018

THE Hääkengät

He ovat löytyneet!

Kävin eilen kaaso M:n kanssa toisella hääkenkäkierroksella. Ensimmäisellä kierroksella oli paljon todella kauniita ja ihania kenkiä, mutta kaikki joko istuivat huonosti jalkoihini, olivat liian kapeita tai muuten eivät napanneet. 

Eilen suuntasimme Kuopion Kenkä-Renkiin, jossa kaaso K tekee töitä. Sovitin siellä monentyyppisiä erilaisia kenkiä.Nämä kiilakorolliset tennarit olivat huiput!

Ennen lopullista päätöstä kävimme vielä pikaisen kierroksen Carlsonilla, jossa sovitin viime reissun ihanimpia ja mukavimpia kenkiä, sekä paria uutta tuttavuutta.
Nämä sinisen kengät olivat supermakean väriset! Korko oli kuitenkin turhan korkea. Kengät istuivat hyvin jalkaan, mutta eivät tuntuneet pidemmän päälle niin mukavilta.
Sovitin vielä uudelleen näitä ihania avokärkisiä avokkaita. Totesin kuitenkin, että jalat valuvat kärkeä kohti ärsyttävästi.
Näitä kenkiä sovitin myös edellisellä kerralla. Ne eivät pitsikuvioineen juurikaan sykähdyttäneet minua.

Pitkällisen pohdinnan ja kaasojen tuella tein päätöksen aikaisemmin päätätmieni kriteereiden perusteella. Ja valitsin heidät the Hääkengiksi:
Kyllä, näissä kengissä on remmi. Kyllä, nämä kengät eivät ole niin superhotit ja ihan siroimmat mahdolliset. 

Mutta: näitten kenkien pintamateriaali on hirmu kaunista, pehmeän kiiltävää ja hohtavaa. Nämä ovat uskomattomat mukavat jalassa, siistit ja turvalliset. Näissä ei jalat väsy. Korkoa on yllättävän paljon, melkein 5 cm... mutta ei kuitenkaan ihan liikaa. Kengät ovat myös hyvin tukevat koron muotoilun ansiosta, joten niillä on hyvä tanssia! Heti ensimmäisellä sovituksella ne istuivat jalkaani täydellisesti. Lisäksi ne ovat hyvin kauniit. Kyllä he ovat todellakin the Hääkengät.
Sinne he jäivät toisten edustuskenkieni viereen odottamaan tulevaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko sinulla omia kokemuksia aiheesta? Linkkaa oma blogisi tai kerro oma vinkkisi minulle ja muille lukijoille! Palaute blogin sisällöstä on hyvin tervetullutta.