maanantai 25. kesäkuuta 2018

Alle kuukausi häihin - fiilikset

Mä en kestä! 


Monta kuukautta meni rehellisesti ilman mainittavaa häästressiä. Nyt, kun kuukauden raja alitettiin, häät tuntuvat lähestyvän nopeasti ja hidastamatta kuin tavarajuna raiteilla. Samaan aikaan jännittää niin, että mahaa kipristää, ja samalla olen niin mielettömän innoissani. Ajatuksia, vaaleanpunaisia haaveita ja kaikenmaailman kauhukuvia on moneen lähtöön. Onneksi on tämä hääblogi.


Tällä päivämäärällä häihin on 26 päivää.  

Olemme tehneet muutamia pieniä hankintoja, joita ei edes tullut mieleen laatiessamme alkuperäistä hääbudjettia. Esimerkiksi kuka olisi miettinyt hääauton koristelua? Kävimme ostamassa 5 cm leveää silkki(?)nauhaa kuuden metrin verran Kuopion Napista ja nauhasta. Ennen kyseistä reissua olin sortunut häämekon yksityiskohtien analysointiin siskojeni kanssa. Lopputuloksena päätin vaihdattaa mekon nyörityksen leveämpään nauhaan, jotta rusetti laskeutuisi kauniimmin...
Ja näihikin meni muutama kymmenen euroa lisää rahaa. Kunhan häät ovat ohi, suunnittelen julkaisevani yli rönsyilleen kokonaisbudjettimme täällä varoitukseksi muille vihille asteleville pariskunnille. :) 

Morsiusdieettiprojektini on tällä hetkellä virallisesti ylläpitovaiheessa. Edellisen kerran sovitin mekkoa viikko sitten, ja voi että, mikä fiilis mulla on se päällä edelleen... 

Siskoni J oli ommellut vetoketjun yläosaan hakaset, joilla vetoketjun karkaaminen varmistetaan. No, vetoketju solahti tuosta vain kiinni ihan ylös saakka, ja mekko oli uskomattoman mukava päällä! Siskoni I oli jopa huolissaan, että olen hoikustunut liikaa eikä mekko pysyisi päällä. I komensi minua hyppimään paikallaan, mutta toistaiseksi se pysyi hyvin ylhäällä. 

Nyt minun täytyy vain pitää hyvä huoli, että en pääse hoikistumaan enempää. Nyörityksellä mekkoa voi aavistuksen kiristää, mutta kangas menee ruttuun liian kovasta vedosta. Mutta tiedättekö, miten mieletön fiilis! Varsinkin, kun välillä on meinannut epätoivo iskeä. Olen todistanut itselleni, että minä pystyn tähän! :)Heinäkuu 2017Kesäkuu 2018


Suuri kiitos kaikesta kuuluu maailman parhaalle Joonakselle, joka on jaksanut kuunnella tuskailuani, ja suostunut syömään (ihan mielellään) kasvispitoista, terveellistä ruokaa, eikä ole lähtenyt jokaiseen herkkuhimohetkeen mukaan. Kaiken huipuksi Joonas on tuskanhiki otsalla treenannut samoja juttuja mun kanssa, ja osannut kannustaa minua pitämään huilipäivän, kun levolle olisi oikeasti tarvetta.

Kyllä me olemme huipputiimi.


Tänään minulla on ihana ja ansaittu vapaapäivä juhannuksen tiukan työputken jälkeen. Päivän projektina on lähteä ostamaan yhdessä kaikkea pientä tärkeää häihin liittyvää:
  • Siskolleni uusi objektiivi kameraan
  • Kukkameeting kukkakauppa Cosmokseen
  • Maalia, ruuvit ja pensseli hääohjelmataulun väsäykseen
  • Vahaa Volvon hääkuntoon laittoa varten
  • Saippukuplapurkit (Joonaksen idea)
  • Vaaleaa, läpikuultavaa kynsilakkaa hääpäiväksi mulle
  • Olkaimeton toppi minulle viimeistenkin rusketusrajojen häivyttämistä varten
Tsempit meille, että kaikki löytyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko sinulla omia kokemuksia aiheesta? Linkkaa oma blogisi tai kerro oma vinkkisi minulle ja muille lukijoille! Palaute blogin sisällöstä on hyvin tervetullutta.