keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Hääkampaus ja -meikki

Tänään on se päivä, kun häihimme on tasan viisi kuukautta!!! Kiirettä on pitänyt, ei voi muuta sanoa. Häähörhellykselle aikaa on ollut vähän fysioterapian tiukkojen opintojen, töiden ja ratsastusvalmennuksien vetämisen keskellä. 
Vähitellen vieraita on ilmoittautunut, osa on mukana ehdottomasti - ja toiset mahdollisuuksien mukaan. Jes! Toisaalta onneksi puuhaa ja tekemistä on niin paljon käsille ja pääkopalle, että en kerkeä hötkeltämään ja kyllästyttämään häähupsutuksella esimerkiksi Joonasta. Hääkeskusteluita on käyty nyt niin harvakseltaan, että jopa Joonas ottaa tulevan kesän bileet useammin puheeksi kuin minä!

Suurin pieni huoli ja kutkutus on häädieettini onnistuminen. Painoa on pudonnut nyt vasta noin 1,5 kg, mikä on toisaalta hyvin, mutta vielä olisi kirittävää maaliskuun loppuun asti toinen samanmoinen setti rasvaa. Ruokavalion napakoittamisella ja kasvisten määrän lisäämisellä on suurin merkitys. Vaa'an katsominen kertoo tosiaan vain pienen murto-osan todellisesta tilanteesta, joten en malta odottaa, että pääsen sovittamaan hääpukuani maaliskuun lopussa! Sormet ristiin, että tulosta on tullut  - ja tulee lisää! 

Semmoinen pieni motivaatiosaarna minulle. Tämän postauksen haaveiluosuus koskee kampausta ja meikkiä! 

Minulla on hieman luonnonkihara, vaaleanruskea ja melko pitkä tukka. Olen kasvattanut omaa väriäni esiin raitojen turvin vuoden ja noin 15 cm:n verran, eikä rajaa onneksi kovin selkeästi onneksi huomaa. Kampaajalla olen käynyt viimeksi vuosi sitten ottamassa vaaleat raidat, ja tänään opiskelijakaverini leikkasi luokkahuoneessa kuivat kaksihaaraiset latvat pois. Hiusten laitto ei siis ole se mun top5-juttu, mutta onhan ne sellaiset omannäköiset hiukset, rennot ja eläväiset.

Ruskean luonnontukan kaverina minulla on vihertävänruskeat silmät. Normaali arkityylini on hyvin vähämeikkinen. Yleensä vahvistan vähän vaaleita kulmiani ja laitan puuteria, ja joskus töissä minulla on ripsaria. Juhlaan osaan meikata kohtuullisen näyttävästi.


Haluaisin, että hääpäiväni meikki olisi hehkuvan luonnollinen. Luomien sävyinä voisi olla ruskeaa ja kultaa vaalean sävyn kanssa. Ripsitupsut tai kestoripset jätän pois laskuista, sillä omat ripseni kyllä riittävät hyvin yhden päivän juhlia varten. Rusketuksen saa antaa näkyä kasvojen iholla, ja olisi kiva, jos siihen saisi luonnollisen hehkun. Huulet voisi jättää myös melko luonnollisen sävyisiksi, ehkä en laittaisi niihin lainkaan huulipunaa (kuvissa ne näyttävät hassun kalpeilta, mutta kyllä ne on ihan reilun ruusunpunaiset!). Voi olla, että mieli muuttuu koemeikissä...


Olen haaveillut jo pidempään pitäväni häissä puoliaukinaista, isoa ja villiä kiharakäkkyrää, jonka jokaisen suortuvan paikallaan pysymistä ei tarvitsis huolehtia koko iltaa. Myös superrento kiharanuttura olisi kaunis. Haluaisin kampauksen olevan nimenomaan elävä ja rento.


Varasin ajan varmaan jo viime kesänä Hiusstudio Iloasta. Koemeikkiin ja -kampaukseen suositeltava saapumisaika oli pari viikkoa ennen pääpäivää. Katsotaan, miten suunnitelmat ehtivät muuttua tässä. Ja toivottavasti mekkoni istuu silloin viimeistään superhyvin!

2 kommenttia:

  1. Tämä nyt menee ohi varsinaisen blogin aiheen, mutta pakko kysäistä... Missä vedät ratsastusvalkkoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saahan sitä aina kysyä! :D Pidän yksityistunteja lähinnä oman hevoseni vuokraajille, joista yhdellä on kilpaileminen mielessä. HeC-HeA-tasoisia tunteja pidän myös pyydettäessä Kuopion ja Lapinlahden alueella sekä annan ohjausta maastakäsin työskentelyyn ja perustaitojen opettamiseen hevoselle. Jos haluat tietää lisää, laita viestiä osoitteeseen hoo.aa.aaltonen@hotmail.fi :)

      Poista

Onko sinulla omia kokemuksia aiheesta? Linkkaa oma blogisi tai kerro oma vinkkisi minulle ja muille lukijoille! Palaute blogin sisällöstä on hyvin tervetullutta.