keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Uutisia ja morsiusdieetin tuloksia

Hei! 

Ilokseni voin kertoa, että herkkulakkoni on virallisesti päättynyt. Syön suklaata kohtalaisen hyvällä omatunnolla! Tosin kaasoni sanoi, että älä yhtään sipistele, nyt on herkut ansaittu lähes neljän kuukauden herkuttomuuden ja kohtuullisen kovan työn jälkeen.

Minulla on erittäin yllättäviä uutisia kerrottavana. Blogini on ollut omasta mielestäni sangen vaisu ja matalaprofiilinen, enkä ole kummemmin sitä mainostanutkaan. Silti tämä on jotenkin ihmeen kaupalla päässyt Vuoden hääblogi -kilpailun finaalin. Olen aika ällikällä lyöty! 
Äänestä paras blogi kategoriasta Vuoden uusi hääblogi 2018 osoitteessa:

Nyt olen saanut mustaa valkoisella, mitä sain syksyn aikana tehtyä. Syyskuun puolivälissä kävin InBody-mittauksessa, ja otin uusintakierroksen hyvissä ajoin ennen joulua. Kolmen ja puolen kuukauden aikana onnistuin hankkimaan reilun kilon verran pelkkää lihasta! Samalla sain, kiitos rentojen plussakalorien ja edellisen päivän istumismaratonin, mittauspäiväksi rasvaa ja nestettä parin kilon verran. Vaikka ylimääräisen massan lukema kirpaisi, on kuitenkin hyvin todennäköistä, että suurin osa siitä on nestettä, joka lähtee äkkiä liikkeelle. 

Alla olevassa kuvassa on vähän esimerkkiä, miten kehooni on tullut lihasta. 
Ylin paksu katkoviiva kunkin ruumiinosan kohdalla ja sen päässä oleva numero (esim. vasen yläreuna 3,27 ja oikea yläreuna 3,46) tarkoittaa lihasmassaa kiloina. Sen sijaan alla olevat harmaa ja musta pisteviiva eivät ole minulle mairittelevia, sillä niiden pituus ja prosentit kertovat kehoni vielä harmillisen suuresta rasvan määrästä. Mutta se tulee projektin alle heti ensi viikolla! :) Kaiken kaikkiaan olen kuitenkin tyytyväinen syksyn tuloksiin. 

InBody-mittauksella saa rehellisen ja raadollisen hyvän kuvan omasta kehonkoostumuksestaan. Mittaustuloksissa on monia muitakin mittareita, kuin yllä näkyvien kuvien lihas- ja rasvajakauman analyysi. Mittaus on tarkka, mutta ei absoluuttinen. Vaikka saman mittauksen tekisi samantien peräkkäin kahdesti, mittaustulokset saattavat vaihdella jonkin verran. 

Muita hyviä uutisia on, että saimme Joonaksen kanssa vieraslistan lopullisesti päätökseen. Olen tyytyväinen, sillä yleensä melko vaatimaton Joonas innostui kutsumaan pari hyvää ystäväänsä lisää innostaessani häntä. Alkuperäisestä 75:stä vierasmäärä putosi 33:een, kun päätimme rajata sukulaiset lähintä perhettä lukuunottamatta kokonaan pois. Minun sukuni on hyvin suuri, mutta hieman etäiseksi jäänyt pitkän matkan takia, ja Joonaksen suku on suppea ja melko tuntemattomaksi jäänyt. Raskas päätös, mutta erittäin helpottava. Siitä pikkuhiljaa vieraiden määrä on noussut pysyvästi 42:een aikuiseen, joiden lisäksi häihimme ovat tervetulleita muutamat taaperoikäiset lapset.


Vieraslistamme koostumus esitellään kätevästi Tahtoo-sovelluksessa.

Lapsipolitiikka on meillä rento, mutta vielä vähän auki. Olemme molemmat lapsirakkaita, varsinkin Joonas (!). Olisi mukavaa, jos voisimme ottaa rennosti aikuisten kesken, ja kaikki vieraat saisivat nauttia juhlista stressittä. Tiedän, että ainakin pari lasta tulee juhliin mukaan hyvistä syistä pitkän matkan takaa. En myöskään haluaisi laittaa mitään kellonaikaa, jolloin lasten tulee poistua. Vanhemmat osaavat varmasti katsoa meiningin mukaan, milloin on aika lähteä nukuttamaan muksuja. 

Yritän nakittaa joko yhden kaasoista tai nuorimmaisen siskoni lapsenvahdiksi alkuillan ajaksi, jolloin kaikki vanhemmat voisivat ottaa vähän aikaa löysin rantein. Juhlasalista löytyy myös näppärä huonesyvennys, jonne lapsille voisi järjestää mukavan puuhanurkkauksen. Onko sinulla millaisia suunnitelmia lasten varalle?

Seuraava iso ja todella suuresti odotettu projekti on kutsukorttien askartelu ja lähetys! En malta odottaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko sinulla omia kokemuksia aiheesta? Linkkaa oma blogisi tai kerro oma vinkkisi minulle ja muille lukijoille! Palaute blogin sisällöstä on hyvin tervetullutta.